vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Institut de Oncologie la Craiova?

Proiectul privind Spitalul Regional ce ar urma sa fie construit la Craiova va cuprinde si un Institut National de Oncologie. Afirmatia a fost fost facuta, joi, de viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman.

Potrivit acestuia, la ora actuală autioritățile se află la stadiul avizelor, Ministerul Sănătății având nevoie de o serie întreagă de astfel de acte.

„O delegație de la Craiova, compusă din reprezentanți ai Agenției de Mediu, ABA Jiu, Consiliu Județean și ai Primăriei Craiova, a ajuns miercuri la București pentru o nouă discuție despre Spitalul Regional Craiova. Avem mai multe vești îmbucurătoare. Suntem în stadiu avansat cu studiul de fezabilitate, suntem în situația în care luăm avizele. Cei de la Minsiterul Sănătății solicită avizele de la Garda de Mediu, de la Poliție, de la Aeroport pentru a continua acest studiu. De asemenea, chiar dacă au fost probleme legate de teren și eram puțin în urmă, am recuperat și ne aflăm chiar înaintea Clujului. Și un al treilea lucru extrem de îmbucurător este că vom avea o anexă la Spitalul Regional Craiova, respectiv un Institut Național de Oncologie. Acesta este prins deja în proiect, ieri s-a decis prinderea lui în proiectul spitalului”, a menționat Cosman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica