vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şedinţă de guvern fără bugetul pe 2019

Executivul se va întruni miercuri, de la ora 14:00 în şedinţă pentru a dezbate şi adopta mai multe proiecte de hotărâre. Pe ordinea de zi transmisă nu se află însă proiectul bugetului de stat, dar nici ordonanţa de urgenţă anunţată de ministrul Justiţiei, privind completurile de cinci judecători.

În schimb, Guvernul va discuta, printre altele, un proiect de ordonanţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 362/2018 privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a reţelelor şi sistemelor informatice.

De asemenea, pe ordinea de zi apar mai multe proiecte de hotărâre, printre care şi cele referitoare la aproabarea modelului steagurilor unor localităţi din mai multe judeţe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a confimat marţi, că reprezentanţii formaţiunii vor începe discuţiile despre buget cu PSD şi ALDE. În același timp, el a explicat că, fiecare zi de întârziere este o greşeală, deoarece există din nou riscul ca banii de investiţii să ajungă prea târziu la autorităţile locale.

Și Preşedintele Klaus Iohannis a criticat marţi Guvernul pentru întârzierea prezentării proiecţiilor bugetare pentru acest an şi i-a cerut să vină cu un buget realist.

Politica