vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cazul bărbatului căutat la groapa de gunoi din Slatina. Se fac cercetări pentru dispariţie

Procurorii olteni au declarat că nu vor deschide dosar pentru omor, în cazul bărbatului în vârstă de 41 de ani, din Slatina, despre care rudele spun că ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a oraşului.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalului Olt, Anca Anuţa, a declarat că, în continuare, se fac cercetări de către poliţişti pentru dispariţie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt nu are înregistrat un dosar, nici măcar Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Este un dosar de dispariţie, la poliţie, şi atât. A luat amploare ca urmare a afirmaţiilor familiei victimei. Eu nu pot să înregistrez un dosar penal, nu pot să discut despre o infracţiune de omor, câtă vreme nu am victimă”, a declarat Anca Anuţa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urmă cu aproximativ cinci zile, poliţiştii au sistat căutările cadavrului lui Gigel Crăciun, bărbatul în vârstă de 41 de ani despre care familia susţine că ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a Slatinei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că a fost luată această decizie din cauza pericolului reprezentat de biogazul din zonă, existând riscul provocării unui incendiu.

Deşi bărbatul a dispărut de pe data de 4 octombrie, socrul acestuia a sesizat poliţia pe 25 noiembrie. Familia spune că acesta a fost ucis şi îngropat la groapa de gunoi, după care au dat foc gunoaielor din zona respectivă. Victima obişnuia să mai şi doarmă la groapa de gunoi, de aceea familia i-a reclamat lipsa după atâta vreme.

Politica