vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bogoi: „Nu suntem salvați!”

Deși echipa sa a intrat în iarnă de pe locul 10, cele 7 puncte care despart Pandurii de poziția a 16-a, ultima retrogradabilă, ocupată momentan de Metaloglobus București, îi dau fiori antrenorului Adrian Bogoi.

Tehnicianul de la Pandurii Târgu Jiu consideră că echipa sa încă are emoții în privința salvării de la retrogradare, dar, în același timp, crede că gorjenii pot promova sezonul viitor!
„Contează foarte mult că noi am acumulat destul de multe puncte, dar nu suntem salvați de la retrogradare. Dimpotrivă, toate echipele de la locul 7 în jos se luptă pentru menținerea în Liga a 2-a. Sunt cluburi aflate sub noi în clasament care au bugete foarte mari. Va fi o competiție foarte grea pentru rămânerea în Liga a 2-a. Noi așteptăm să jucăm pe noul Stadion Municipal, așteptăm ca din punct de vedere financiar lucrurile să revină la normal, iar sezonul viitor să promovăm în Liga I”, a spus Bogoi.

Tudoran ar putea să nu mai ajungă la Rapid
Deși ia în calcul promovarea la finele sezonului 2019-2020, antrenorul Adrian Bogoi nu se va mai baza pe cei doi golgheteri ai echipei, din prima parte a actualului sezon. Dacă „Nicky” Daniel Pîrvulescu a plecat deja la Universitatea Cluj, George Tudoran va evolua la Rapid București din sezonul viitor. Există însă o clauză care îi permite atacantului să nu mai joace sub comanda lui Daniel Pancu.
„Pîrvulescu a plecat la Universitatea Cluj, Tudoran a semnat cu Rapid, dar va juca la noi returul de campionat. Tudoran va pleca în vară numai dacă Rapid va promova. Dacă rămâne în Liga a 3-a, jucătorul are o clauză care îi permite să nu se ducă”, a precizat Bogoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dodoi și Tudor, primele achiziții
La echipa sa au revenit atacantul Gabriel Dodoi, sub formă de împrumut, după ce în actualul sezon a jucat la Sepsi Sfântu Gheorghe, dar și mijlocașul Laurențiu Tudor. Acesta era liber de contract, după ce ultima dată a evoluat la Metalurgistul Cugir și, anterior, la Ripensia Timișoara.
„Au revenit la Pandurii cei doi jucători care s-au format la centrul nostru de copii și juniori, mă refer la atacantul Dodoi și la Tudor, un mijlocaș defensiv. Amândoi sunt în programul echipei”, a mai spus Bogoi.
În programul de pregătire al echipei sale nu se mai află însă fundașul Daniel Ciobanu, operat, de urgență, de apendicită. Francezii Moussa Konate și Phillipe Nsiah încă n-au revenit din vacanță.
Pe 30 ianuarie, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, Pandurii va susține primul amical al iernii, cu Cetate Deva.

Politica