vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stațiune balneară din Vâlcea inundată de ape

Un drum european a fost inundat pentru a doua oară la sfârșitul săptămânii trecute. Șoseaua traversează o stațiune balneară din România, circulația în zonă fiind aproape blocată.

În urma scurgerilor de pe versanți cauzate de ploile din ultima perioadă, dar și de zăpada topită și pentru că o porțiune din drumul naţional / european – DN 7 / E 81 se află sub nivelul Oltului, aflat în imediata vecinătate, drumul în staţiunea Călimăneşti – Căciulata, din judeţul Vâlcea, s-a inundat de două ori într-o săptămână. A fost solicitat ajutorul pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, dar și al voluntarilor serviciului local pentru Situații de Urgență, pentru evacuarea apei. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Porțiunea de drum care traversează stațiunea balneară a fost inundată de două ori într-o săptămână. Prima oară joi, 24 ianuarie, când a fost nevoie de 15 ore pentru a scoate apa de pe carosabil. Inundațiile de acest tip sunt la ordinea zilei în această zonă, indiferent de anotimp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica