joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova are din nou șansa revanșei cu Podravka

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, are încă o șansă să le învingă pe sportivele de la Podravka. Partida este programată mâine, de la ora 15:30, pe terenul croatelor și va conta pentru etapa cu numărul patru din grupele Cupei EHF.

În ultima întâlnire dintre cele două formații, Craiova a ratat ocazia să-și ia revanșa după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor. Podravka s-a impus cu scorul la diferență de trei puncte (23-26) chiar în Sala Polivalentă din Bănie. Gazdele de mâine sunt favorite clare, nu doar prin prisma rezultatelor directe, dar și datorită formei pe care o traversează. Croatele au cinci victorii în ultimele cinci partide disputate în toate competițiile.

SCM Craiova se află în altă situație. Craiovencele au o singură victorie în ultimele cinci partide și patru înfrângeri. Trupa din Bănie a reușit să rupă șirul eșecurilor chiar în etapa trecută de Liga Florilor, atunci când s-a impus în fața celor de la Galați, scor 22-19. Elevele lui Bogdan Burcea au urcat pe locul 5 în competiția internă și încă au șanse pentru atingerea obiectivului. SCM și-a propus clasarea pe podim la finalul sezonului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru Craiova au evoluat: Dzhukeva, Curmenţ – Ianăşi (5 g.), Trifunovic (11 g.), Şelaru (2 g.), Ion, Tănasie, Nikolic (2 g.), Seric (1 g.), Gjorgjievska, Tătar, Fachinello (1 g.), Vizitiu, Colac, Costa.

Câștigătoarea en-titre a Cupei EHF este încă mistuită de accidentări. Handbalistele de bază ale oltencelor, Ana Maria Țicu și Cristina Zamfir, sunt încă indisponibile.

Politica