miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Razie de amploare la o agenție de pariuri din Râmnicu Vâlcea

Polițiștii și jandarmii vâlceni au desfășurat o razie la o agenție de pariuri din municipiul Râmnicu Vâlcea. Acțiunea a avut loc marți, 22 ianuarie 2019, în jurul orei 16.00, în urma unei informații primite, cum că, în acea agenție ar fi avut loc un scandal între persoane de etnie rromă. În plus, anchetatorii aveau suspiciuni și indicii cum că, în locația respectivă se practicau ilegal jocuri de noroc.

Polițiștii au descoperit în timpul raziei că în incinta acelei locații se aflau și persoanele respective care au declanșat scandalul. Unul dintre acești bărbați avea asupra sa un cuțit, iar altul a recurs la diferite amenințări. Oamenii legii i-au condus pe cei doi la audieri, iar pe numele acestora s-a întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și amenințare.

În plus, polițiștii de la SICE au făcut câteva controale la casa de pariuri respectivă, făcând un control asupra firmei. Astfel, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în baza O.U.G 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat, de 1500 de lei și s-au confiscat 86 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica