joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Rm. Vâlcea luptă pentru primul loc în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin, SCM Rm. Vâlcea, se ține tare în campionat. Elevele lui Florin Pera ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu CSM București, dar cu un joc mai puțin disputat. Vâlcencele au șase foarte mici să mai piardă contactul cu primele două locuri. Diferența dintre ele și locul trei este de 16 puncte.

În ultima etapă din Liga Florilor, Rm. Vâlcea s-a impus fără emoții în fața celor de la Bistrița, scor 28-23. Antrenorul celor de la SCM s-a arătat foarte mulțumit de evoluția elevelor sale și își dorește ca la final de campionat, echipa lui să câștige un trofeu.

E bine că avem două sisteme de apărare foarte bune în acest moment, care ne ajută. Sper să începem mai motivați, mai concentrați, să ratăm mai puțin și Doamne-ajută să fie și la final de sezon la fel cum a fost la final de tur, cu maxim de puncte și bineînțeles cu un trofeu câștigat. Ne dorim un final de sezon identic cu finalul turului”, a spus Florin Pera, după ultima victorie din campionat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În următoarea etapă, Vâlcea primește vizita celor de la Gloria Buzău, formație ce ocupă locul 5 în prima divizie, cu 17 puncte acumulate. Buzoiencele vin după o remiză contra celor de la Brăila, iar în afară de egalul din ultima partidă, Gloria a bifat două victorii și două înfrângeri în ultimele cinci runde. Vâlcencele nu au pierdut nici măcar o partidă în această ediție a Ligii Florilor și pornesc drept favorite certe. Partida este programată duminică, de la ora 17:30.

Politica