sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un eșec pentru SCM Craiova

Handbalistele de la SCM Craiova au ratat șansa să-și ia revanșa în fața celor de la Podravka Koprivnica. Croatele au eliminat oltencele din preliminariile Ligii Campionilor. Șansa nu a fost de partea trupei din Bănie, care a pierdut meciul din etapa cu numărul trei, disputată în cadrul grupelor Cupei EHF.

Pentru SCM Craiova au evoluat: Dzhukeva, Curmenţ – Ianăşi (6 g.), Trifunovic (5 g.), Şelaru (3 g.), Ion, Tănasie (2 g.), Nikolic (2 g.), Seric, Gjorgjievska, Tătar (4 g.), Fachinello (1 g.), Vizitiu.

Partida a început bine pentru Craiova. Oltencele au înscris rapid (1-0) și au blocat contra adversarelor. Croatele au înscris în minutul 4 (1-1), iar SCM a revenit imediat în avantaj (2-1). Trupa din Bănie a practicat un joc entuziasmant până în minutul 10, chiar dacă diferența de pe tabela era de numai un punct (3-2). În următoarele 10 minute, meciul a arătat exact ca unul disputat pe terenul elevelor lui Bogdan Burcea, adică unul cu goluri înscrise greu, de ambele părți. În minutul 20, între cele două formații era o distanță de trei puncte (8-5), în favoarea gazdelor. Până la finalul primei părți, Craiova nu a reușit să-și mențină avantajul, iar la pauză tabela indica scorul de 10-10.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Repriza secundă nu a început prea strălucit pentru handbalistele din Bănie. Podravka a înscris imediat după fluierul de start (10-11), craiovencele au egalat rapid (11-11), iar meciul a devenit din nou fragmentat. În minutul 10, cele două echipe se aflau tot la egalitate (15-15), iar duelul devenea din ce în ce mai încâlcit. Până în minutul 20, Craiova a ratat, a pierdut mingi și le-a permis adversarelor să înscrie pe contră și să aducă scorul în favoarea lor (18-20). Până la final, oaspetele au majorat diferența și au câștigat în fața craiovencelor, scor 23-26.

Antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, nu a fost supărat pe elevele sale. Tehnicianul a apreciat dăruirea cu care au jucat handbalistele pe care le pregătește și chiar dacă situația nu este una prea bună, SCM vrea să-și apere trofeul în acest an.

Sunt eșecuri consecutive, dar situația în care ne aflăm, din punct de vedere al accidentărilor, ne-a adus aici. Apreciez munca fetelor și modul cum s-au luptat azi cu o echipă care nu are niciun fel de lipsă. Nu sunt deloc supărat, eu le mulțumesc fetelor pentru felul cum s-au dăruit. E normal, cerem prea mult de la jucătoare care anul trecut, când echipa câștiga Cupa EHF, abia prindeau 5-10 minute pe meci. Ne jucăm șansa până la capăt, echipa asta va lupta cu toate puterile pentru că avem de apărat un trofeu”, a spus Bogdan Burcea.

foto: Sportul Doljean

Politica