Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Slatina isi premiaza campionii

Publicat

pe

Peste 1.000 de elevi, sportivi, profesori și antrenori cu rezultate remarcabile au fost premiați, duminică, în cadrul Galei Campionilor, eveniment ce a marcat startul Zilelor Slatinei.

Autoritățile oferă diplome și premii în bani, în cadrul Galei Campionilor, eveniment care deschide manifestările organizate de zilele orașului. Pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina vor urca astăzi, rând pe rând, aproape 1.100 de elevi, sportivi, profesori și antrenori, programul complet al festivității de premiere fiind postat pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Slatina.

Elevii merituoși vor primi premii de excelență de câte 1.000 lei sau burse de merit în valoare de 100, 75 sau 50 de euro, iar profesorii și antrenorii vor primi câte 350 de lei. Alte premii vor fi acordate elevilor care au reușit să obțină media 10.00 anul trecut, dar și celor care s-au implicat în activități culturale sau artistice. Sportivii cu rezultate vir fi și ei recompensați astăzi de autorități, la Gala Campionilor.

Valoarea totală a premiilor este de peste 330.000 lei.

© 2021. Toate drepturile rezervate.