Slatina isi premiaza campionii

Peste 1.000 de elevi, sportivi, profesori și antrenori cu rezultate remarcabile au fost premiați, duminică, în cadrul Galei Campionilor, eveniment ce a marcat startul Zilelor Slatinei.

Autoritățile oferă diplome și premii în bani, în cadrul Galei Campionilor, eveniment care deschide manifestările organizate de zilele orașului. Pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina vor urca astăzi, rând pe rând, aproape 1.100 de elevi, sportivi, profesori și antrenori, programul complet al festivității de premiere fiind postat pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Slatina.

Elevii merituoși vor primi premii de excelență de câte 1.000 lei sau burse de merit în valoare de 100, 75 sau 50 de euro, iar profesorii și antrenorii vor primi câte 350 de lei. Alte premii vor fi acordate elevilor care au reușit să obțină media 10.00 anul trecut, dar și celor care s-au implicat în activități culturale sau artistice. Sportivii cu rezultate vir fi și ei recompensați astăzi de autorități, la Gala Campionilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valoarea totală a premiilor este de peste 330.000 lei.

Articolul precedent
Articolul următor

Populare

Recomandări

Conducerea colectivă de la FCU Craiova a oferit faza etapei în Liga 1

Adrian Mititelu a implementat ceva unic în fotbalul românesc....

Copil, la spital, în urma unui accident produs în Mehedinți

Accident de circulație pe DN 67- județul Mehedinți. Un...

A început anul universitar 2023-2024, la Craiova

Președintele Consiliului Județean Dolj: „Din acest județ vrem să...

Doi tineri, prinși drogați la volan

Polițiștii doljeni au acționat, în ultimele 24 de ore,...