miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean reţinut pentru incidentul din Rovine

Poliţiştii doljeni au efectuat, miercuri un număr de 3 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi fost implicate în incidentul petrecut în Craiova, în cursul zilei de 15 ianuarie a.c., atunci când patru bărbaţi au agresat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, lovind, de asemenea, autovehiculul acestuia cu obiecte contondente.
“În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti şi a probatoriului administrat în cauză, un bărbat de 24 de ani, din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea depistării celorlalte persoane implicate în incident şi a tragerii la răspundere penală a acestora.

Tânărul respectiv a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, arată IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica