Bărbaţii implicaţi în scandalul din staţia Peco din Teasc, reţinuţi

Cei patru bărbaţi implicaţi în scandalul, din 7 ianuarie, din staţia Peco de la Teasc, au fost reţinuţi, luni, pentru 24 ore. Ei vor fi prezentaţi, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim că scandalul a avut loc iniţial între doi bărbaţi, din cauza unor neînţelegeri pe dedicaţii muzicale. Aceştia au ieşit în faţa barului unde s-au luat la bătaie. Într-un final în altercaţie au ajuns să fie implicae 5 persoane. Trei pe de o parte, două pe de altă parte.

În cursul zilei de 7 ianuarie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în apropierea unui bar din comuna Teasc a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au restabilit ordinea şi liniştea publică, din primele cercetări stabilindu-se faptul că între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani, din localităţile Daneţi şi Dobreşti pe de o parte şi alţi 2 bărbaţi de 29 şi 34 de ani, din localităţile Teasc şi Castranova a izbucnit un conflict spontan”, 
a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma scandalului, patru persoane au fost rănite, una având, se pare, şi plăgi înjunghiată. Două dintre ele au ajuns la spital.

Populare

Recomandări

200 de lei de la stat pentru cei care vor să-şi schimbe becurile

Programul Rabla ajunge de luna viitoare şi la becuri....

Copil de 12 ani, urmărit de polițiști. Era la volan

Un copil de 12 ani a dat de furcă...

Blue Air, sancționat cu peste 10 milioane de lei pentru cursele anulate

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a sancţionat Blue Air...

Consumul de antidepresive la gravide nu provoacă afecțiuni neurologice și nu afectează dezvoltarea copilului în timpul sarcinii

Femeile însărcinate care consumă multe dintre antidepresivele obișnuite nu...