vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliștii din Bănie vor să bată Timișoara

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, primește vizita celor de la BC Timișoara, sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă. Elevii lui Aco Todorov îi așteaptă pe bănățeni cu gândul la victorie. După ce au jucat într-o partidă cu probleme tehnice, în Trivale, oltenii vor să arate că rezultatele bune de până acum nu au fost o întâmplare și că pot reprezenta o forță a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pentru Top 6, trupa din Bănie vrea să pregătească fiecare partidă la victorie, iar antrenorul de la SCM este în căutare de jucători care să aducă un plus grupului.

„Timișoara este o echipă care se prezintă într-o formă mai bună decât la meciul tur. Reușesc să înscrie constant multe puncte. Au obținut și victorii importante. Ne așteaptă un meci greu, dar vrem să îl câștigăm. După înfrângerea de la Pitești, băieții au un moral bun. Au fost multe greșeli, ce ne-au permis să pierdem acel meci. Suntem concentrați pe următorul joc pentru că este important pentru noi. Băieții sunt foarte concentrați pe meciul cu Timișoara. Obiectivul pentru top 6 ar fi să câștigăm și cu Oradea și Pitești, după Timișoara și să fim siguri de clasarea pe locul 4. Noi vom juca meciurile la victorie în top 6. Antrenorul caută jucători”, a declarat Dan Ioan, antrenorul secund al Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica