marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peisaj de groază la marginea orașului. Cai și măgari, sacrificați pe Dealul Târgului

Imagini de groază pe Dealul Târgului de lângă Târgu Jiu, unde au fost găsite zeci de schelete de cai și viței. Mirosul este insuportabil în zonă. Reprezentanții de la Direcția Sanitară Veterinară au ridicat oasele și le-au îngropat.

În plus, imaginile scheletelor abandonate la marginea orașului, au înspăimântat și localnicii.

E dezgustător și mai și miroase urât. Nu știm cine le-a adus, dar sunt foarte multe oase aruncate acolo și le-au împrăștiat câinii”, a spus un localnic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu știu cine le-o fi aruncat, dar se vede clar că au fost sacrificați aici niște cai. Sunt multe oase aruncate”, a spus un bărbat care locuiește în zonă.

Inspectorii DSVSA Gorj au mers în control și au confirmat că oasele aparțin mai multor cai, măgari și viței.

Am găsit cranii și oase de cabaline. Am fost împreună cu Edilitara. Au fost ridicate și îngropate. Sunt recente, nu sunt vechi și nu avem niciun indiciu care să ne dirijeze spre un punct anume. Nu erau cipuri, crotalii, nimic să ne ducă spre proprietari. Nu am găsit nici oameni pe care să-i întrebăm, că ar fi văzut vreo mașină ceva acolo. Erau vreo cinci cranii de cabaline, unul de măgar, viței. Rămâne să studiem zona în permanență”, a explicat Nicolae Călescu, directorul DSVSA Gorj.

Politica