vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Telenovela Gardoș continuă! Patru echipe se bat pentru semnătura lui!

Ruptura dintre Devis Mangia și Florin Gardoș pare definitivă. Jucătorul a sărit peste reunirea oltenilor și calculează atent următoarea destinație.

În februarie anul trecut, Gardoș era împrumutat de CSU de la Southampton. În iunie semna un contract pe 2 ani cu gruparea din Bănie. Mutări făcute de olteni cu surle și trâmbițe. La niciun an distanță de la descălecatul în Cetatea Banilor, jucătorul nu știe cum să plece. Iar conducătorii clubului cum să scape de el. Gardoș nu duce lipsă de oferte. Poli Iași a făcut public interesul, iar Voluntari, Chiajna și Dunărea Călărași sunt alte grupări care doresc să-l înregimenteze.
Într-un interviu acordat Prosport, Florin Gardoș a spus că nu e foarte tentat să rămână în Liga 1, preferând o ofertă din afară: „Am discutat cu domnul Flavius Stoican zilele trecute, dar încă nu m-am gândit. Mai am ceva variante şi mai aştept. Nu vreau să mă grăbesc. Dar iau în calcul orice variantă. Mai am oferte şi din Liga I, dar e puţin probabil să ajung în Liga I. Dacă ar fi să rămân în prima ligă, probabil cele mai mari şanse ar fi la Iaşi. Dacă nu, în străinătate”.
Jucătorul a dezvăluit că un impediment în cazul unui transfer al său, în special sub formă de împrumut, îl reprezintă salariul, pe care ieșenii nu și l-ar putea permite: „Eu îmi doresc să merg afară, evident. Dacă nu se va concretiza nimic, probabil voi veni la Iaşi. Dar depinde de mai mulţi factori. Depinde şi de Craiova, depinde şi de Iaşi, dar şi de mine. În primul rând, cluburile ar trebui să ajungă la un acord. Cei de la Craiova nu au pretenţii financiare, dar trebuie lămurite nişte lucruri. Există şi posibilitatea unui împrumut şi lucrurile se complică oarecum. Eu aş vrea un împrumut, şi Craiova ar accepta această variantă, dar aici intervine şi salariul meu… Şi aici sunt anumite discuţii. Probabil voi da un răspuns până spre sfârşitul săptămânii viitoare, pentru că uşor-uşor încep toate echipele pregătirea şi nu vreau să pierd pregătirea. Dar nici nu vreau să mă pripesc şi să iau o decizie în grabă, fără să analizez toate variantele“.
În situația în care Gardoș va pleca de la echipă rămâne ca pozițiile de fundaș central să și le dispute Tiago Ferreira, Isaac Donkor, Renato Kelic și Răzvan Popa, ultimul fiind reprimit recent de Mangia în lot.

Politica