sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în faţa barului din staţia PECO din Teasc

Patru persoane au fost rănite, două ajungând la spital, după ce au fost implicate într-o altercaţie produsă în faţa barului din staţia PECO din comuna Teasc.

Sscandalul a avut loc ieri, iniţial, între doi bărbaţi, din cauza unor neînţelegeri pe dedicaţii muzicale. Aceştia au ieşit în faţa barului unde s-au luat la bătaie. Într-un final în altercaţie au ajuns să fie implicae 5 persoane. Trei pe de o parte, două pe de altă parte.

În cursul zilei de ieri, 7 ianuarie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în apropierea unui bar din comuna Teasc a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au restabilit ordinea şi liniştea publică, din primele cercetări stabilindu-se faptul că între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani, din localităţile Daneţi şi Dobreşti pe de o parte şi alţi 2 bărbaţi de 29 şi 34 de ani, din localităţile Teasc şi Castranova a izbucnit un conflict spontan”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma scandalului, patru persoane au fost rănite, una având, se pare, şi o plagă înjunghiată. Două dintre ele au ajuns la spital.

Poliţia face cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Politica