vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la Saru

O persoană a ajuns la spital, marţi dimineaţa, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier, pe drumul naţional DN 65, la Pădurea Sarului.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a lovit lateral o altă maşină, ambele vehicule ajungând în afara părţii carosabile, în pădure.
„Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului. Din primele verificări a reieșit faptul că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 65, pe banda a doua, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune laterală cu un autoturism care se deplasa pe banda unu de mers. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afară părții carosabile”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.
Ea a adăugat că, momentan, pe sensul Slatina-Balş, se circulă pe o singură bandă, circulația pe sensul opus nefiind afectată.

Politica