vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Focuri de armă în Craiova

Un bărbat a fost rănit, luni, după ce o persoană a tras mai multe focuri de armă asupra lui. Potrivit Poliţiei, incidentul s-a petrecut într-o parcare din Craiova. Persoana rănită ar fi Ionuţ Pavel Surdu, fiul defunctului avocat Surdu, judecat, împreună cu alți trei craioveni, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă  fără  drept  şi portul de cuţit fără  drept.

In cursul acestei zile, polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbați, care se aflau într-o parcare din Craiova.
In urma incidentului, unul dintre bărbați, in vârstă de 36 de ani, din Craiova, a fost rănit în zona brațului, acesta refuzând însă să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
In cauza, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și uzul de armă fara drept”, a transmis IPJ Dolj.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica