marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CFR Turnu Severin a debutat pe parchet

Primul meci de futsal pentru juniori din istoria Mehedințiului s-a încheiat cu victoria echipei Viitorul Băleasa, care a dispus cu 12-7 de nou-înființata CFR 1943 Turnu Severin

Peste 250 de spectatori au asistat, duminică seara, în Sala Polivalentă de la malul Dunării, la amicalul CS CFR 1943 Turnu Severin – ACS Viitorul Băleasa, prilej cu care echipa severineană a debutat pe parchet. Având experiența de partea sa, liderul seriei a VI-a a Campionatului Național de Juniori U19 s-a impus cu scorul de 12-7 (8-5). Principalul marcator al jocului a fost componentul lotului național de juniori Florin Stan, care a înscris de 5 ori. Pentru echipa antrenată de Sorin Pătrașcu au mai marcat Beniamin Enache (3 g), Florin Velișcu (3 g ) și Gabriel Graure. Severinenii pregătiți de Alexandru Sitaru au replicat prin golurile lui Eugen Toader (3), Raul Iorgulescu, Denis Câmpeanu, Andrei Nohaiu și Ionuț Mocofan. „Am întâlnit o echipă experimentată, o echipă mult mai bine organizată, cu un lot omogen. Viitorul Băleasa se află într-o competiție oficială și are punctaj maxim în seria din care face parte. Noi, fiind la început de drum, am vrut să vedem la ce nivel ne aflăm, după doar 6 antrenamente efectuate. Am greșit multe pase, multe driblinguri în plus, dar eu cred că suntem pe drumul cel bun. Valoare individuală există la băieții mei, dar trebuie să formă o echipă„, a declarat Alex Sitaru.

De partea cealaltă, Sorin Pătrașcu a fost impresionat de interesul manifestat de severineni pentru futsal. „Am răspuns afirmativ invitației de a veni la acest meci demonstrativ, un meci de gală, de prezentare a echipei CFR. Suntem bucuroși că am putut participa la acest eveniment, care s-a desfășurat într-o sală superbă. Am întâlnit un adversar bun, dar care mai are nevoie de multe jocuri de verificare. E o echipă cu 3-4 jucători valoroși, pe care și eu mi i-aș dori la Băleasa, dar mai trebuie întărit lotul, atât numeric, cât și valoric, pentru a face față jocurilor din campionat, din sezonul următor. Mulțumesc și publicului, care a fost prezent în număr foarte mare. Au venit și oficialițățile locale, și presa, și oameni de toate vârstele. Sper să avem o colaborare bună pe viitor cu CFR Turnu Severin și îi învit să disputăm un amical și la Ișalnița, acolo unde voi ne desfășurăm jocurile oficiale și amicale„, a spus Pătrașcu. Acesta a mizat pe Ionuț Sîncă, Ștefan Nicolaescu – Florin Stan, Beniamin Enache, Andrei Catara, Florin Velișcu, Cristi Durac, Alexandru Gheorghe, David Stan, Gabriel Graure, Florin Dorobanțu, Cătălin Enache și Andrei Stan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CFR Turnu Severin i-a avut în componență pe: Eduard Lupu, Adrian Frânculescu – Aurel Clement, Ionuț Mocofan, Raul Iorgulescu, Alexandru Stoichină, Andrei Nohaiu, Eugen Toader, Alin Dăescu, Denis Câmpeanu și Marius Avramovici.

 

Politica