marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Polițiștii de la Economic au dat amenzi de 230.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, în contextul misiunilor specifice sezonului de iarnă, au desfăşurat, în perioada 3–9 decembrie, în judeţul nostru, mai multe acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din diverse domenii.

În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 230.000 de lei.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 18.000 de lei, reprezentând contravaloarea a 560 kg carne, 4.200 kg legume – fructe şi 16 mc. de material lemnos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, poliţiştii au depistat persoane care comercializau produse fără a deţine documente care să ateste provenienţa acestora, precum şi agenţi economici care nu înregistrau sumele încasate.

Poliţiştii de la economic vor continua desfăşurarea unor astfel acţiuni şi în perioada următoare, scopul acestora fiind reprezentat de protejarea cetăţenilor de practicile comerciale ilicite.

Politica