vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: sute de locuri de muncă, create prin deschiderea unei fabrici de sisteme de siguranţă auto la Rovinari

O fabrică de sisteme de siguranţă auto, în valoare de circa 20 de milioane de euro, care va crea peste 800 de locuri de muncă, va fi deschisă la mijlocul anului viitor în Rovinari, în această lună demarând lucrările de construire a halei de producţie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Primăriei oraşului, în luna noiembrie, compania investitoare a oficializat deschiderea unei noi fabrici de sisteme de siguranţă auto în Rovinari, iniţiativa dezvoltării firmei într-o nouă locaţie din ţară venind pe fondul unor creşteri de volume pe care compania le previzionează pentru următorii trei ani.

În locaţia din Rovinari vor fi produse închizătoare pentru centurile de siguranţă auto, un produs foarte complex şi cu cerinţe de calitate foarte mari. Compania va investi foarte mult în instruirea personalului, acest lucru urmând să fie realizată cu ajutorul colegilor din organizaţia din Braşov.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania investitoare este lider mondial în sisteme de siguranţă auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă şi produce sisteme de siguranţă auto pentru cei mai mari producători auto din lume. Are peste 72.000 de angajaţi în 27 de ţări. În plus, compania are 23 de centre tehnice în nouă ţări din întreaga lume. În România, societatea este prezentă din 1997, având peste 10.000 de angajaţi, în următoarele locaţii din ţară: Braşov, Lugoj, Reşiţa, Sfântul Gheorghe şi Oneşti. În fiecare an, produsele respective salvează peste 30.000 de vieţi şi contribuie la evitarea a sute de mii de accidente grave.

Politica