sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliștii din Bănie au obținut o victorie importantă în fața Stelei

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, s-a impus în partida jucată contra celor de la Steaua București, scor 72-65. Partida s-a disputat luni, pe terenul bucureștenilor și a contat pentru etapa cu numărul 8 din Liga Națională de Baschet Masculin.

A fost prima rundă din retur, chiar în fața Stelei, echipă pe care oltenii nu au întâlnit-o în tur. Meciul restant cu formația din București se va juca pe data de 12 decembrie, la Craiova. Trupa din Bănie a bifat victoria cu numărul 6 și are doar o înfrângere în Grupa A.

S.C.M. U CRAIOVA: I. Mijajlovic (10 p.), J. Boone (6 p.), P. Troupe (14 p.), S. Ionescu, M. Curry (17 p.), A. Radukic (17 p.), A. Casale (3 p.), I. Berceanu (2 p.), Popa (3 p.),

Policlinica Buna Vestire Craiova

În aceeași zi, baschetbaliștii craioveni și-au aflat adversarii din Cupa României.

Luni, la sediul Federației Române de Baschet a avut loc tragerea la sorți pentru turul trei preliminar al Cupei României. SCM U Craiova va întâlni CSM Mediaş, iar meciurile se vor desfășura în sistem tur-retur, pe 30 ianuarie 2019, la Mediaş și pe 6 februarie, în Sala Polivalentă din Craiova.

Antrenorul oltenilor nu a fost tocmai mulțumit de rezultatul tragerii la sorți. Aco Todorov consideră că Mediaș este un adversar destul de incomod, dar speră că elevii lui se vor impune și vor trece mai departe în Cupa României.

Sorții nu au fost favorabili şi am căzut cu un adversar incomod. Va fi o dublă interesantă în faţa unei echipe care în componență sportivi buni români şi străini. Trebuie să tratăm cu seriozitate aceste partide, pentru a ne califica în faza următoare a competiției”, a declarat Todorov pentru site-ul SCM.

Politica