joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

George Tudoran, propus echipelor din Liga 1

Mijlocașul ofensiv al celor de la Pandurii Târgu, George Tudoran, a reușit să facă o impresie bună în Liga a doua. Evoluțiile fotbalistului în vârstă de 22 de ani l-au făcut să ajungă pe buzele unui fost golgheter al României. Marian Savu a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului din tabăra gorjenilor, dar a enumerat și câțiva jucători tineri care evoluează deja în prima ligă.

Îmi plac Ianis, Manea de la Cluj, Drăguș. Sunt jucători buni, chiar buni. Sperăm că în viitorul apropiat să demonstreze. Cum este și George Tudoran de la Pandurii, un jucători care cred că va face pasul cât de curând în Liga 1. A jucat la Rapid, acum este în primii 3-4 golgheteri din Liga 2. Calitățile lui sunt forță, viteză, e ambidextru, capacitate de efort, dribling. Driblează foarte ușor și înscrie”, a declarat Marian Savu, la ProSport Live.

Antrenorul formației din Tg. Jiu, Adrian Bogoi, a vorbit despre posibilitatea de a-i pierde în pauza de iarnă pe Tudoran și pe golgheterul echipei, Pârvulescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toată lumea trebuie să tindă să joace la un nivel mai sus. Știu că există un interes pentru cei doi, dar eu nu știu să fie vreo ofertă concretă. Pârvulescu ar merita să joace în Liga1, fiindcă a făcut un salt enorm. Anul trecut a dat un gol, acum are deja 12. El încă mai e sub contract cu clubul. Noi suntem însă într-o situație grea, din punct de vedere financiar”, a spus Bogoi, după ultima partidă de campionat, câștigată în fața Bacăului.

Tudoran a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, dar nu a avut prea multe șanse la Viitorul. Fotbalistul a plecat sub formă de împrumut la Rapid și Olimpia Satu Mare, iar în vara anului 2017 Hagi a hotărât să nu-i mai ofere prelungirea contractului. Mijlocașul a semnat cu Pandurii Târgu Jiu, club pentru care a bifat toate meciurile din acest sezon ca titular, 19 la număr, și a marcat nouă goluri, cu două mai puțin decât Nicolae Pîrvulescu, golgheterul la zi al gorjenilor. 

Pandurii ocupă locul opt în clasamentul Ligii a doua, cu 28 de puncte acumulate. Calculele pentru promovare nu sunt tocmai favorabile pentru trupa gorjeană, care se află la 14 puncte de locul de baraj și la 15 de poziția care duce direct în prima ligă.

Politica