joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

 ”Misiune îndeplinită”.  Sully, câinele lui George H.W. Bush îşi va însoţi stăpânul pe ultimul drum

Sully, labradorul lui George H.W. Bush, va călători alături de sicriul fostului preşedinte american, decedat sâmbătă la vârsta de 94 de ani, în zborul spre Washington.

Câinele a fost trimis în această vară să fie alături de George H.W. Bush, după ce fosta primă doamnă Barbara Bush a decedat la începutul anului.

Jim McGrath, purtătorul de cuvânt al lui George H.W. Bush, a postat duminică o fotografie cu Sully culcat lângă sicriul acoperit de drapelul american al stăpânului său, însoţită de textul ”Misiune îndeplinită”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Labradorul, care a primit numele Sully după fostul pilot de linie Chesley B. ”Sully” Sullenberger III, cel care a reuşit, în 2009 să piloteze un avion cu probleme astfel încât aeronava a aterizat în siguranţă pe râul Hudson, salvând vieţile celor 155 de pasageri, a avut grijă până în ultimul moment de stăpânul său, care se deplasa cu foarte mare greutate din cauza bolii Parkinson de care suferea.

Sully va ajunge acum la Centrul Naţional Militar Medical Walter Reed, unde va ajuta alţi veterani, a scris într-o postare pe Twitter fostul preşedinte George W. Bush, fiul lui George H.W. Bush.

Funeraliile lui George H.W. Bush vor avea loc miercuri la Washington şi joi la Houston, în Texas. 

Foto: facebook/ NBC Washington

Politica