joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șapte din șapte pentru olteni, după victoria cu Dinamo

Echipa de volei masculin, SCM U Craiva, a câștigat partida disputată în deplasare, contra celor de la Dinamo București, scor 3-0 (25-22, 25-17, 25-20). Elevii lui Dan Pascu i-au dominat pe bucureșteni încă din startul meciului, iar trupa din Bănie rămâne neînvinsă în Divizia A1. Oltenii au acumulat șapte victorii din tot atâtea posibile.

Pentru Craiova au evoluat: Halilovic 2 p, Lică 11 p, Milivojevic 3 p, Lupu 9 p, Sestan 12 p, Olteanu 6 p – Majstorovic (L).

Antrenorul craiovenilor s-a arătat mulțumit de rezultat și de atitudinea jucătorilor, dar consideră că mai au de lucrat la preluare și la blocaj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost un joc bun de echipă. Băieții au avut dăruire și o dorință foarte mare să câștige. Am condus tactic bine jocul, însă mai avem probleme la preluarea la serviciu și la blocaj”, a spus Dănuț Pascu pentru site-ul SCM Craiova.

În etapa următoare, SCM U Craiova va evolua pe teren propriu contra celor de la CSM Câmpia Turzii. Meciul este programat duminică, 2 decembrie, de la ora 18.30.

Rezultatele de până acum îi recomandă pe olteni drept favoriți în următoarea rundă. Adversarii nu stau prea bine în clasament și se deplasează la Craiova din poziția de outsideri. Câmpia Turzii a câștigat cu greu ultimul meci din campionat, scor 3-2 contra celor de la Baia Mare. În rest, oaspeții de duminică ai alb-albaștrilor au o singură victorie în campionat, scor 3-1 cu U Cluj. CSM a acumulat 4 puncte, dar a și stat o etapă.

Politica