sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibalistele din Bănie vor încă o victorie în deplasare

Echipa de volei feminin, SCM U Craiova, joacă mâine, pe terenul celor de la Târgu Mureș. Partida va conta pentru etapa a opta din Divizia A2 Vest, iar oltencele își pot continua forma bună pe care au arătat-o în meciurile din deplasare.

Chiar dacă vine după o înfrângere pe teren propriu, cea de-a treia din tot atâtea posibile în fața propriilor suporteri, Craiova a arătat că în deplasare este imbatabilă. Oltencele au bifat patru victorii în deplasare. Formația din Bănie a câștigat partidele cu CSU Politehnica Timișoara, CSM Timișoara, CSV Cetate Deva și CSM Sighetul Marmației.

În ultimul meci, elevele lui Zlotea au pierdut, scor 0-3, contra celor de la Lugoj. Antrenorul craiovencelor a fost foarte dezamăgit de evoluția fetelor și speră ca în următoarele două partide, cu Târgu Mureș și Sibiu, atitudinea să fie alta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt dezamăgit de prestația fetelor, am discutat și cu ele imediat după meci. Rămâne să muncim pentru următoarele meciuri, să recuperăm teren. Sper să nu avem surprize cu accidentările, Matei nu este încă refăcută complet, au mai apărut două mici probleme la încă două jucătoare, vom vedea ce este de făcut. Urmează probabil cel mai dificil meci de până acum, la Târgu-Mureș, apoi Sibiu. Sper să reușesc să le remontez pe fete și să obținem măcar un rezultat bun din această dublă”, a fost o parte din declarația lui Lucian Zlotea, după înfrângerea cu Lugoj.

Politica