vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șase victorii consecutive pentru voleibaliștii craioveni

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, s-a impus în fața celor de la CSM București, scor 3-0 (25-18, 25-22, 25-21). Partida s-a jucat sâmbătă, de la ora 16:00 și a contat pentru etapa cu numărul 6 din Divizia A1. Craiovenii nu au pierdut nici măcar o partidă în această ediție de campionat. Antrenorul formației din Bănie s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi. Dănuț Pascu îndeamnă la calm și nu se gândește încă la titlu, chiar dacă voleibaliștii de la Craiova sunt într-o formă de invidiat.

„În ciuda aparențelor, a fost un meci greu pentru noi. Am luptat pentru fiecare punct. Am luptat pentru victorie. CSM este o echipă periculoasă, iar dacă o lași să joace, nu te mai înțelegi cu ei. Pe final, băieții au simțit că situația este dificilă și s-au mobilizat. În final am câștigat trei puncte, așa cum ne-am propus. Suntem la cea de-a șasea etapă. Mai sunt multe meciuri. Trebuie să avem răbdare. Este un început bun, dar important este finalul”, a declarat Dănuț Pascu.

Jucătorul Craiovei, Laurențiu Lică, consideră că oltenii au obținut o victorie foarte importantă. Suporterii au jucat un rol important în succesul trupei din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este o victorie mare. Toată săptămâna ne-am pregătit. Am reușit să trecem și peste unele probleme de sănătate. Ne-am prezentat în cea mai bună formă. CSM-ul ne-a arătat de ce este în stare. În setul trei puteam să pierdem. În volei nu se știe niciodată cum se întoarce scorul. Eu sunt foarte fericit. Este o victorie mare. S-a văzut și bucuria de după meci. Ne menținem fără înfrângere. Vreau să le mulțumesc și oamenilor care ne-au încurajat. Chiar am simțit căldura lor”, a spus Laurențiu Lică.

Politica