vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce se mai fură în Oltenia: Pavele de pe străzile aflate în reabilitare

Municipalitatea caracaleană a depus o plângere la poliţia din localitate semnalând că s-au furat aproximativ 10 metri liniari de pavele de pe o stradă aflată în reabilitare.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că este vorba despre strada Mihai Viteazul, un proiect de investiţii în valoare totală de peste 500.000 lei.

Este strada Mihai Viteazul. Au furat zece metri de pavele, în urmă cu vreo două zile. Juriştii primăriei vor întocmi o plângere şi voi merge eu să o depun, personal, la Poliţia municipiului Caracal. Oricum, cred că s-au sesizat şi dumnealor”, a declarat Stănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oficialul din cadrul primăriei şi-a exprimat dezamăgirea faţă de atitudinea locuitorilor din zonă, sperând că cei vinovaţi vor fi depistaţi şi traşi la răspundere.

Cum credeți că pot fi numiți astfel de oameni care se abat de la regulile de bună conviețuire în societate? Nu pot să cred că încă mai există astfel de «specimene»!. Cei care au făcut aceste lucruri urâte vor fi depistați și sancționați conform legii pentru distrugere și furt”, a conchis Octavian Stănescu.

Politica