miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal la un liceu din Târgu Jiu. Doi elevi s-au bătut în fața profesorului!

Doi adolescenți de 17, respectiv 18 ani, l-au luat la bătaie pe un coleg de clasă în timpul unei pauze în faţa profesorului, care încă nu plecase de la oră. Conflictul extrem de grav a avut loc la Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu. Elevul bătut a avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, polițiștii au deschis o anchetă.

„Doi elevi au lovit un coleg în timpul pauzei dintre cursuri, în sala de clasă. A fost vorba de un conflict spontan. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

În plus, conducerea școlii efectuează cercetări. „Astăzi va fi consiliul profesoral şi vor fi aplicate sancţiuni conform regulamentului. Sancţiunea poate fi scăderea mediei la purtare şi se poate merge până la exmatriculare sau fără drept de înscriere în acest an şcolar, în funcţie de rezultatul anchetei efectuate de către poliţişti”, a precizat inspectorul şcolar Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica