Conecteaza-te cu noi

Actualitate

ISU Mehedinţi caută bucătari

Publicat

pe

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Drobeta” al judeţului Mehedinţi caută bucătari. Sunt disponibile două posturi, iar cei care vor să se angajeze se pot înscrie până pe 28 noiembrie, după cum se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Mehedinţi.

“Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi recrutează candidaţi pentru concursul organizat în vederea ocupării prin încadrare directă a două posturi de muncitor calificat IV-I (bucătar) în cadrul Compartimentului Popotă- Serviciul Logistic, în vederea desfăşurării activităţii în cadrul Centrului de pregătire Dubova.

Cei care doresc să se înscrie pentru ocuparea celor două posturi, sunt aşteptaţi la sediul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“ al judeţului Mehedinţi până la data de 28 noiembrie a.c.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele condiţii specifice: studii minime obligatorii generale, calificarea de bucătar obţinută prin şcoala de profil sau curs, vechime în specialitate minimum 1 an şi să fie declarate apte medical şi psihologic în urma testărilor efectuate” se arată în comunicatul menţionat.

Concursul, care va consta într-un test scris şi un interviu, se va desfăşura la sediul ISU Drobeta.

Detalii privind condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, precum şi etapele şi probele de concurs, pot fi consultate accesând pagina de web a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi – www.isumehedinţi.ro, sau prin intermediul structurii de resurse umane, existentă la nivelul inspectoratului nostru.

© 2021. Toate drepturile rezervate.