joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accidente cu taxi. Doi oameni, răniţi

Doi şoferi au fost răniţi în urma unor accidente rutiere produse, vineri, pe străzile Craiovei. Unul dintre aceste accidente a avut loc pe strada Fraţii Buzeşti. În urma impactului, şoferul unui taxi a fost accidentat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

“Un bărbat de 48 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Frații Buzești, nu a acordat prioritate unui taxi, condus de un bărbat de 65 de ani, din Craiova”, potrivit IPJ Dolj.

Cel de-al doilea accident s-a produs în zona Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. De data aceasta, de vină a fost şoferul unei maşini care a fost utilizată în regim de taxi, acum fiind folosită ca autoturism personal. Un tânăr de 22 ani a fost rănit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Un tânăr de 22 de ani, din Craiova, conducea auto dinspre Regia de Apă către strada Râului și, la trecerea de pietoni din dreptul FEPS, a fost lovit din spate de un alt auto, condus de un bărbat de 30 de ani, din Zaval”, arată IPJ Dolj. Potrivit Poliţiei, şoferul de taxi nu a păstrat distanţa corespunzătoare între maşina pe care o conducea şi cea din faţa sa.

În amebele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Politica