Conecteaza-te cu noi

Dolj

Accidente cu taxi. Doi oameni, răniţi

Publicat

pe

Doi şoferi au fost răniţi în urma unor accidente rutiere produse, vineri, pe străzile Craiovei. Unul dintre aceste accidente a avut loc pe strada Fraţii Buzeşti. În urma impactului, şoferul unui taxi a fost accidentat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

“Un bărbat de 48 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Frații Buzești, nu a acordat prioritate unui taxi, condus de un bărbat de 65 de ani, din Craiova”, potrivit IPJ Dolj.

Cel de-al doilea accident s-a produs în zona Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. De data aceasta, de vină a fost şoferul unei maşini care a fost utilizată în regim de taxi, acum fiind folosită ca autoturism personal. Un tânăr de 22 ani a fost rănit.

“Un tânăr de 22 de ani, din Craiova, conducea auto dinspre Regia de Apă către strada Râului și, la trecerea de pietoni din dreptul FEPS, a fost lovit din spate de un alt auto, condus de un bărbat de 30 de ani, din Zaval”, arată IPJ Dolj. Potrivit Poliţiei, şoferul de taxi nu a păstrat distanţa corespunzătoare între maşina pe care o conducea şi cea din faţa sa.

În amebele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

© 2022. Toate drepturile rezervate.