joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibalistele din Bănie țintesc a cincea victorie

SCM U Craiova primește vizita celor de la CSM Lugoj. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, în Sala „Ion Constantinescu” și va conta pentru etapa cu numărul șapte din Divizia A2 Vest. Oltencele au un parcurs destul de bun și pot bifa cea de-a cincea victorie din acest sezon.
În ultimul meci de campionat, Craiova s-a impus în fața celor de la CSU Politehnica Timișoara, scor 3-1. A fost cea de-a patra victorie pentru formația din Bănie, după cele cu CSM Timișoara, CSV Cetate Deva și CSM Sighetul Marmației. Oltencele au și pierdut două meciuri disputate pe teren propriu. Craiova a cedat în fața voleibalistelor de la FC Argeș și CSU Oradea.
Rezultatele obținute până acum arată că elevele lui Zlotea se mobilizează mult mai bine în deplasare, dar în etapa viitoare, craiovencele au șansa să demonstreze că pot învinge și acasă.
„Rămâne să continuăm această creștere și să confirmăm în meciul de acasă cu Lugojul. Sper să spargem gheața și în meciurile din Sala Sporturilor”, a declarat Lucian Zlotea, după ultimul meci.
Voleibalistele de la Lugoj merg cu un moral bun în Bănie. CSM a câștigat ultima partidă din Divizia A2, scor 3-0, în fața celor de la CSM Timișoara.
Programul etapei a șaptea din Divizia A2 Vest:
Sâmbătă:
CSM Sibiu – Cetate Deva
CSM Timișoara – CSM Mureș
SCM Craiova – CSM Lugoj
Argeș Pitești – CSU Timișoara
Sighetu Marmației – CSU Oradea

Politica