vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova primește vizita celor de la Minaur Baia Mare

Handbalistele de la SCM Craiova joacă pe teren propriu în runda următoare, mâine, de la ora 17.30, contra celor de la Minaur Baia Mare. Partida va conta pentru etapa cu numărul 10 din Liga Florilor, iar oltencele pornesc drept favorite.
În ultima partidă oficială disputată de SCM, craiovencele au câștigat pe terenul celor de la Borussia Dortmund, în meciul tur din preliminariile Cupei EHF. Elevele lui Bogdan Burcea vin după o victorie și în campionat. În ultima rundă din Liga Florilor, Craiova s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Corona Brașov, scor 23-17.
Adversarele de mâine nu stau nici ele rău din punctul de vedere al ultimului rezultat obținut în campionat. Minaur a obținut o victorie pe teren propriu în fața celor de la Gloria Buzău, scor 25-23. În clasament, Baia Mare stă mai bine decât Craiova. Băimărencele au un punct avans față de formația din Bănie, iar o victorie în meciul de mâine le poate duce la o distanță importantă față de deținătoarea Cupei EHF.
După meciul cu Minaur, SCM Craiova nu are timp de stat pe gânduri, indiferent de rezultat. Oltencele primesc vizita celor de la Borussia Dortmund, la doar trei zile distanță. Meciul retur din preliminariile Cupei EHF este programat duminică, 18 noiembrie, de la ora 18:00.

Politica