vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Batranul din Brebeni batut crunt a decedat. Principalul suspect, un nepot

Bătrânul în vârstă de 67 de ani, din Brebeni, bătut cu bestialitate, alături de soţia sa, de persoane încă neindentificate de anchetatori, a murit, noaptea trecută, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde se afla internat.

Cei doi soţi din Brebeni au fost agresaţi în noaptea de 2 spre 3 noiembrie. O persoană a intrat peste ei în casa din satul Săltăneşti şi i-a bătut în speranţa că bătrânii vor spune unde ascund banii.
Tânărul a reuşit să plece cu o sumă de bani.
Cei doi au fost lăsaţi în frig toată noaptea, în spatele casei, iar spre dimineaţă femeia, în vârstă de 73 de ani, a ajuns cu greu până la poartă, unde a văzut-o un vecin care a sunat la 112.
Până la ora transmiterii acestei ştiri, anchetatorii nu au reţinut nicio persoană, însă principalul suspect este nepotul celor doi bătrâni, un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Valea Mare, sat Zorleasca.
Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Jurnalul Olteniei, că bărbatul a picat testul poligraf la care a fost supus de anchetatori. În plus, potrivit unor martori tânărul şi-a achitat o datorie, ulterior evenimentului din Brebeni, iar alte persoane susţin că au văzut sânge pe pantalonii acestuia.
Iniţial, în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă de omor, însă după decesul bărbatului în vârstă de 67 de ani, încadrarea va fi schimbată cel mai probabil în omor sau lovituri cauzatoare de moarte. Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Politica