joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliștii din Bănie s-au impus în fața Argeșului

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a câștigat meciul disputat duminică, scor 99-89, contra formației BCMU FC Argeș. Partida s-a disputat în Bănie și a contat pentru etapa cu numărul 6 a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM) – Grupa Valorică A.
Craiova are 4 victorii și o înfrângere, dar și un meci mai puțin disputat. Oltenii se clasează pe locul trei în LNBM.
SCM U Craiova: I. Mijajlovic (19 p.), J. Boone (6 p.), P. Troupe (11 p.), S. Ionescu (2 p.), G. Gajovic (26 p.) – A. Casale (3 p.), M. Curry (16 p.), A. Radukic (16 p.), A. Iliescu, C. Berculescu, I. Berceanu, B. Popa.
Antrenorul trupei din Bănie, Aco Todorov, a avut cuvinte de laudă la adresa elevilor săi, dar și când a venit vorba de adversari. Tehnicianul crede că pentru o echipă de top 6 este nevoie de constanță.
„Am avut un adversar foarte bun și s-a dovedit asta atunci când am avut nouă puncte avans, ei au redus imediat din diferență și au fost foarte aproape de noi. Din fericire am arătat că formăm o echipă unită, cu nervi tari și am continuat să ne regăsim jocul și să învingem. Dacă vrem să intrăm în Top 6, atunci trebuie să învățăm să jucăm constant și să ne păstrăm avantajul de pe tabelă. Acum suntem fericiți că am câștigat”, a spus Todorov.
În următoarea rundă, SCM U Craiova joacă pe terenul celor de la SCM Timișoara, luni, 19 noiembrie, de la ora 18.00.

Politica