vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibalistele din Bănie au bifat a patra victorie în Divizia A2

Echipa de volei feminin, SCM U Craiova, s-a impus în fața celor de la CSU Politehnica Timișoara, scor 3-1 (18-25, 25-23, 19-25, 13-25). Partida s-a disputat în Banat și a cotat pentru etapa a șaptea din Diviza A2 Vest. A fost cea de-a patra victorie pentru formația din Bănie, după cele cu CSM Timișoara, CSV Cetate Deva și CSM Sighetul Marmației. Oltencele au și pierdut două meciuri disputate pe teren propriu. Craiova a cedat în fața voleibalistelor de la FC Argeș și CSU Oradea. Rezultatele obținute până acum arată că elevele lui Zlotea se mobilizează mult mai bine în deplasare.

Antrenorul Craiovei a analizat evoluția oltencelor. Chiar dacă scorul a părut unul facil, Lucian Zlotea a pus victoria pe seama jocului foarte bun făcut de craiovence. Tehnicianul a ținut să scoată în evidență faptul că cea mai tânără jucătoare de la SCM a făcut un meci foarte bun, în ciuda faptului că are doar 15 ani. Trupa din Bănie vrea să obțină o victorie și acasă, în fața propriilor suporteri.

A fost un meci destul de greu, contra unei echipe a Timișoarei cu o componență mult schimbată față de ceea ce știam noi, care ne-a ținut piept pe tot parcursul meciului, mai ales în setul 2 pe care l-au și câștigat după o revenire de la 21-16 pentru noi. Deși pare un rezultat facil, scorul de 3-1 și diferența de puncte reflectă de fapt un joc foarte bun făcut de fetele noastre. A mers mai bine preluarea din servici, ceea ce ne-a ajutat în construcția jocului, putând să o punem în valoare pe Andreea, ridicătoarea noastră, care a condus foarte bine jocul. Astfel și atacul a mers mai bine, prin Mihaela Truță, Roxana Bicuț, chiar și prin Antonia Lupu-Bangă care astăzi a intrat mai hotărâtă în joc și a suplinit absența căpitanului Matei. De asemenea, cea mai tânără jucătoare a noastră, liberoul Roberta Pîrvan (15 ani), a prins o zi bună, arătând o siguranță mai mare la recepție și a fost mult mai atentă pe faza de apărare. Pe final de seturi ne-am descurcat destul de greu, este nevoie de mai multă atenție și curaj. Am văzut o creștere în jocul fetelor, în fața unei echipe mult mai puternice decât o arată scorul. Rămâne să continuăm această creștere și să confirmăm în meciul de acasă cu Lugojul. Sper să spargem gheața și în meciurile din Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, a declarat Lucian Zlotea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În următoarea rundă, SCM U Craiova primește vizita celor de la CSM Lugoj. Partida va conta pentru etapa cu numărul șapte din Divizia A2 Vest.

Politica