joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă o victorie pentru voleibaliștii craioveni

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, a câștigat meciul disputat în compania formației Arcada Galați, scor 3-2 (24-26, 25-15, 25-21, 23-25, 20-22). Meciul s-a disputat pe terenul formației de la malul Dunării și a fost decis în ultimul set.

Antrenorul Craiovei, Dănuț Pascu, s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi. Tehnicianul speră ca trupa din Bănie să aibă un parcurs impecabil și partidele viitoare.

Este o victorie muncită, un succes al întregii echipe. Îi felicit pe băieți pentru modul în care au luptat astăzi. Sper să continuăm pe aceeași linie și în partidele următoare”, a spus Pascu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trupa din Bănie are un parcurs foarte bun. Oltenii nu au pierdut nici măcar o partidă. Înaintea victoriei de la Galați, Craiova a câștigat categoric în fața celor de la Unirea Dej, scor 3-0. Elevii lui Pascu au mai câștigat în deplasarea de la Piatra Neamț și pe teren propriu în fața celor de la U Cluj și Zalău.

În meciul următor, Craiova primește vizita celor de la SCM București, Partida va conta pentru etapa a șasea din Diviza A1. Oltenii își pot lua revanșa în fața bucureștenilor, după ce aceștia i-au eliminat din Cupa României.

Politica