joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibalistele din Bănie caută victoria în Banat

Echipa de volei feminin, SCM U Craiova, dă piept cu CSU Politehnica Timișoara. Partida este programată sâmbătă, 10 noiembrie și va conta pentru etapa nu numărul șase din Diviza A2 Vest. Oltencele au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a trece de pasa mai puțin bună din ultima perioadă.

În ciuda startului foarte bun de campionat, formația din Bănie este într-o scădere de formă. Craiova a câștigat primele trei partide din această ediție de campionat, toate în deplasare. Ce a urmat nu a fost tocmai la nivelul așteptărilor. Elevele lui Zlotea au acumulat două înfrângeri pe teren propriu. Tehnicianul din Bănie a pus ultimul rezultat pe seama unui trac și pe lipsa căpitanului de la SCM U Craiova.

În etapa precedentă, SCM U Craiova a pierdut categoric partida disputată în compania celor de la CSU Oradea, scor 0-3. Andreea Matei a reprezentat o absență importantă în trupa lui Lucian Zlotea, pentru care au evoluat: Constantinescu, Truță, Zlotea, Lupu-Banga, Bicuț, Rizan – Pîrvan (L). Au mai evoluat: Andreescu, Brabete și Blendea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU Politehnica Timișoara nu s-a mișcat rău în ultimul meci, chiar dacă și-a împărțit punctele cu rivala locală, CSM Timișoara. Bănățencele de la CSU se clasează pe locul șapte, cu cinci puncte acumulate.

Clasamentul Diviziei A2 Vest:

LOCUL ECHIPA PUNCTE
1 CSM Târgu Mureș 15
2 FC Argeș Pitești 14
3 ACS Volei CSM Sibiu 10
4 CSM Lugoj 9
5 CSU Oradea 9
6 CSMU Craiova 9
7 CSU Politehnica Timișoara 5
8 CSM Sighetu Marmației 3
9 CSM Timișoara 1
10 CNS CSV Cetate Deva 0

 

Politica