vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lideri în Diviza A1, voleibaliștii craioveni joacă la Galați

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, joacă în runda următoare pe terenul celor de la Arcada Galați. Partida este programată sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:30 și va conta pentru etapa cu numărul cinci din Diviza A1.

Oltenii sunt lideri în campionat. Trupa din Bănie a avut un start de sezon foarte bun și nu a pierdut nici măcar o partidă. La Galați, elevii lui Dănuț Pascu pot obține cea de-a cincea victorie consecutivă, din tot atâtea posibile.

Mă bucur că suntem pe primul loc și vom face tot posibilul să venim cu puncte de la Galați”, a spus Laurențiu Lică, după victoria cu Unirea Dej.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimul meci disputat în campionat, Craiova a câștigat categoric în fața celor de la Unirea Dej, scor 3-0. Înainte să câștige runda a patra, craiovenii au bifat alte victorii. SCM U s-a impus în deplasarea de la Piatra Neamț și pe teren propriu în fața celor de la U Cluj și Zalău.

Nici adversarii nu stau rău la capitolul rezultate. Arcada Galați a câștigat ultimul meci din campionat, scor 3-2 în fața celor de la CS Știința Baia Mare. Gălățenii au trei victorii din tot atâtea partide disputate. Arcada s-a impus în meciurile cu Steaua București și Câmpia Turzii din primele două etape, iar în etapa a treia a stat.

Politica