vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova, în cădere liberă

Handbalistele din Bănie au pierdut încă o partidă în Liga Florilor. SCM Craiova a cedat pe terenul celor de la Gloria Buzău, scor 27-17. Oltencele veneau după o altă înfrângere, contra celor de la Bistrița. Atunci antrenorul echipei s-a arătat foarte îngrijorat, mai ales în perspectiva meciului cu Borussia Dortmund din turul trei preliminar al Cupei EHF.
„Din păcate, echipa noastră a avut lipsuri foarte mari. Rămâne să ne adunăm și trebuie să remediem problemele care apar de la meci la meci. Dacă o să jucăm așa cu Dortmund, mai bine să nu cheltuim banii pe deplasare”, spunea Burcea la finalul meciului dintre Craiova și Bistrița.
SCM Craiova: Dhzukeva, Stanciu, Curmenț – Zamfir 3, Țicu 3,  Rădoi 2, Nikolic 2, Gjorgjievska 2, Tătar 2, Șelaru 1, Seric 1, Stoican 1.
Se pare că trupa din Bănie nu își regăsește forma din sezonul trecut, iar acest lucru se vede în joc, dar și în clasament. După meciul de la Buzău, SCM a picat pe locul 8, cu 12 puncte. Dacă înainte să primească vizita Craiovei, Buzăul pleca drept victimă, iată că după meciul direct clasamentul le poziționa pe buzoience pe locul 6, la un punct în fața elevelor lui Burcea.
Pentru craiovence urmează partida contra celor de la Corona Brașov. Meciul este programat mâine, de la ora 18:00 și va conta pentru etapa cu numărul nouă din Liga Florilor.
Duelul cu Brașov le poate repune pe picioare pe oltence, înainte să dea piept cu Borussia Dortmund. Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă, SCM Craiova își poate reveni cu o calificare în grupele Cupei EHF. Partida tur dintre Craiova și Dortmund va avea loc în Germania, duminică, 11.11.2018, ora 13.30 (ora locală).

Politica