marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii craioveni rămân lideri în Divizia A1

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, s-a impus categoric în fața celor de la Unirea Dej, scor 3-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul patru din Diviza A1. După această victorie, oltenii își păstrează poziția de lideri în clasament.

A fost cel de-al patrulea meci câștigat de craioveni, din tot atâtea disputate. În partidele anterioare, Craiova s-a impus în deplasarea de la Piatra Neamț și pe teren propriu în fața celor de la U Cluj și Zalău.

Antrenorul formației din Bănie, Dănuț Pascu, s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi și de modul în care aceștia s-au achitat de sarcinile din teren.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primele două seturi au fost destul de strânse. Dejul a demonstrat că are putere. Au venit hotărâți să facă un joc bun. Din fericire, băieții mei au jucat foarte grupat, foarte îngrijit. Au respectat sarcinile tactice și au câștigat. Nu pot să spun că am dominat total. La prima vedere, putem spune că a fost o victorie facilă, dar a fost destul de echilibrat. Așa cum am anticipat, cei de la Dej sunt o echipă imprevizibilă și dacă îi lași să joace, te poate costa”, a declarat Pascu pentru site-ul clubului SCM.

Jucătorii sunt bucuroși pentru păstrarea poziției din clasament și se gândesc deja la o victorie în etapa viitoare.

Cred că astăzi am jucat constant bine, cu foarte mici oscilații. Mă bucur că suntem pe primul loc și vom face tot posibilul să venim cu puncte de la Galați. Victoria cu Zalăul ne-a dat moral și am reușit să legăm patru victorii în acest debut de sezon”, a spus Laurențiu Lică.

SCM U Craiova: Halilovic 7 p, Lică 16 p, Milivojevic 7 p, Imhoff 7 p, Sestan 9 p, Olteanu 10 p – Majstorovic (L).

În următoarea rundă, SCM U Craiova se deplasează la Galați, pentru duelul cu Arcada, din etapa cu numărul cinci.

 

Politica