joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru și pedichiura la birou: ”Am fost şantajat”

La sfârșitul unei ședințe desfășurate de Consiliul Local Târgu Jiu, luni, la sediul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Marian Rotaru a decis să lămurească încă o dată situația. A vorbit despre fotografia în care femeia de serviciu îi făce pedichiura, deși ședința avea cu totul un alt rost.

Reamintim că, Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu, a pus femeia de serviciu să-i facă pedichiura chiar în propriul birou. Fotografia în care femeia de serviciu îi făcea pedichiura directorului, a ajuns virală în mediul online, dar a stârnit și un val de indignare. Se pare că fotografia în care directorul pare că este spălat pe picioare este din 2016. În poză apare Marian Rotaru cu un picior într-un lighean, iar pe celălalt îl ține în poala unei femei de serviciu. Pe masă, se văd și sticluțe de ojă și acetonă, ca și când directorul s-ar pregăti pentru pedichiură.

Îmi pare foarte rău. Vreau să îmi cer scuze public pentru tot ceea ce s-a întâmplat, a fost neinspiraţie în acea zi nefericită. Am o adeverinţă medicală. Îmi cer scuze şi dumneavoastră şi tuturor pentru ceea ce s-a întâmplat. Vreau să vedeţi de unde au plecat aceste presiuni ale mele şi şantaje”, a spus Rotaru, continuând: „Din prima zi când m-am dus la Direcţie, am fost băgat sub papucul lor, parcă ei ar fi condus 12 ani o primărie fără să aibă probleme, nu eu. În 12 ani nimeni nu m-a putut acuza de ceva. Îl întreb acum pe dl. Popescu să mă audă, pe dl. Gherghe şi dl. consilier Ştefan, dl. Berca a plecat, că şi dânsul a votat, că e în aceeaşi chestie, dacă ştie cumva în perioada când trebuia să ia dl. primar Romanescu, m-am dus de două ori cu maşina mea la Piteşti ca să le aduc ziarele şi dacă nu le-am descărcat cumva la dânsul acolo la «Royal» sau ce are (n.r. – corect e «Regal»). Dacă ştie cumva dl. viceprimar Tudor dacă nu m-au trimis de 3 ori să aduc bustul lui Culcer de la Arad. Eu nu aveam în fişa postului asemenea lucruri. Nu m-am dus să spun la nimeni. Dacă ştie cumva dl. Aurel Popescu, de ce oare când am fost la Bucureşti în ziua în care a venit la Direcţia Publică de Patrimoniu, fără să mă anunţe, nu era obligat, dar moral, de ce nu am fost anunţat şi eu ca să spună că în seara următoare va ieşi acea nenorocită de poză. Pentru că ştia că am documente pe care le voi face publice, nu pentru a-mi apăra imaginea, ci pentru că am greşit şi am făcut lucruri foarte bune la Direcţia Publică de Patrimoniu”, a spus Rotaru, care a menţionat că nu a fost „pus” director de „ei”, ci a câştigat postul printr-un concurs, potrivit Pandurul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De altfel, Rotaru a spus că primarul Romanescu știa de toată această întâmplare. „M-am dus la domnul primar şi este martor şi ştiu că este un om de bună calitate, nu l-am auzit vreodată să mintă. V-am informat domnul primar cu trei săptămâni înainte, îmi cer scuze că vă pun întrebarea, poate nu e politicos din partea mea. V-am spus că va ieşi acea poză în ziar?”, i s-a adresat Rotaru lui Romanescu, primarul menţionând doar că „nu mi-aţi spus ce va ieşi”. Rotaru a mai avut o singură replică, „da, în sfârşit…”, după care oamenii din sală i-au cerut să spună cine îl şantajează.

La finalul acestei discuții, primarul municipiului Târgu-Jiu a spus că nu are ce să comenteze pe seama celor spuse de Marian Rotaru. Acesta a remarcat că pe scena de la teatru, în faţa oamenilor, consilierii au fost mult mai tăcuţi, chiar muţi, în comparaţie cu şedinţele ce aveau loc la primărie. „Nu am nici un fel de reacţie pentru că nu vreau să fac astfel de precizări. Nu mă interesează lucrurile astea. Cât despre domnii consilieri, când ajung pe scenă sunt mai puţin cuvântători decât în sala de Consiliu, deci nu sunt întotdeauna buni actori”, a menţionat primarul, potrivit Pandurul.

Politica