joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peluza Sud 97 se mobilizează pentru CSU II – FCU

La sfârșitul săptămânii urmează meciul dintre CSU Craiova II și FCU Craiova. Suporterii de la Peluza Sud 97 cer mobilizare generală. Susținătorii FCU au dat deja un comunicat prin care cheamă oamenii la stadion.
„ȘTIINȚA, în sfârșit joacă ACASĂ!
La meciul de pe stadionul Extensiv, Peluza Sud nu va merge în deplasare, haideți să arătăm că în Craiova doar o echipă contează! Ne întâlnim ca de obicei în părculețul din Rovine, îmbrăcați în negru, la ora 11:00, meciul începând la ora 14:00. Știința e acasă doar în Craiova și asta se va vedea în meciul cu csu 2. Indiferent de orice, vineri vrem VICTORIE! SUD!”, este comunicatul postat de pagina de Facebook a suporterilor de la Sud.

Partida de liga a treia, duel între galerii?
Dacă sudul și-a anunțat deja prezența, suporterii echipei din liga 1 nu au comunicat nimic oficial. Motivul poate fi faptul că nu consideră că există rivalitate între ei și susținătorii echipei din liga a treia sau între echipele care-și dispută palmaresul de multă vreme. Un alt motiv poate fi faptul că Peluza Nord are de pregătit o deplasare. Formația din prima ligă joacă la Iași. Deplasarea este una lungă, iar prezența la ambele meciuri este puțin probabilă.
Potrivit site-ului Federației, meciul dintre satelitul clubului din Liga 1 și FCU se va disputa Vineri, la ora 14:00, pe stadionul Extensiv.

Politica