marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vreme caldă până la începutul lunii noiembrie

Meteorologii anunță că, vremea caldă va persista până în primele zile ale lunii noiembrie, după care valorile termice vor scădea atât la nivelul maximelor, cât şi al minimelor, în timp ce probabilitatea pentru apariţia precipitaţiilor va fi mai accentuată la sfârşitul lunii octombrie, dar şi după data de 6 noiembrie.

În Oltenia, valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal în această perioadă, îndeosebi în primele trei zile, când media maximelor termice va fi de 24 – 25 de grade. Din data de 1 noiembrie acestea vor scădea treptat şi vor ajunge, în ultimele zile de prognoză, până la 14 – 15 grade. Temperaturile nocturne nu vor avea variaţii importante până în data de 2 noiembrie şi se vor situa în jurul valorii de 11 grade, după care vor scădea spre 5 – 6 grade în ziua de 11 noiembrie. Doar pe suprafeţe mici vor fi posibile ploi slabe în jurul datei de 30 octombrie şi după 7 noiembrie.

La munte, în prima săptămână, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime între 13 şi 16 grade şi a minimelor între 6 şi 10 grade. În cea de-a doua săptămână se va răcori treptat, astfel că, la finalul ei, media maximelor nu va mai depăşi 8 grade, iar a minimelor 1 – 2 grade. Vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată mai ales la începutul intervalului şi după data de 6 noiembrie. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica