vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în spitalul Băileşti provocat de fiul unui şofer prins băut la volan

Fiul unui şofer prins băut la volan este cercetat şi el de poliţişti, după ce a făcut scandal în spitalul din Băileşti, acolo unde tatăl său a fost dus pentru recoltarea de probe biologice. Incidentul s-a petrecut duminică.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au oprit pentru control, pe strada Panduri, din Băileşti, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din localitate.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La spital s-a prezentat şi fiul persoanei în cauză, care a început să aibă un comportament agresiv, proferând injurii şi lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale.

Poliţiştii au intervenit şi au restabilit ordinea, cele două persoane fiind conduse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor”, arată IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Politica