sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova a cedat în fața Gloriei Bistrița

Handbalistele de la SCM Craiova au pierdut pe teren propriu, în fața celor de la Gloria Bistrița, scor 19-22. Chiar dacă erau favorite la câștigarea etapei cu numărul șapte din Liga Florilor, handbalistele din Bănie au arătat că sunt departe de echipa din sezonul trecut.

Prima repriză a fost un echilibrată, la finalul căreia bistrițencele aveau avantaj minim pe tabelă, scor 9-10.  Lucrurile s-au schimbat în mai rău, iar SCM Craiova a început slab partea secundă. În minutul 37, elevele lui Bogdan Burcea erau conduse la patru puncte diferență (10-14). Jocul oltencelor nu s-a legat. Trupa din Bănie a pierdut ușor mingea și le-a permis adversarelor să le prindă pe contră. Partida a continuat în aceeași manieră. Formația oaspete le-a pus probleme serioase craiovencelor. Până în minutul 54, diferența dintre Craiova și Bistrița a rămas de patru puncte (17-21). Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea au reușit cu greu să mai înscrie până la final. Partida s-a încheiat cu scorul de 19-22, în favoarea Bistriței.

Antrenorul celor de la SCM Craiova s-a arătat dezamăgit de jocul elevelor sale. Burcea spune că dacă oltencele nu își revin până la meciul cu Dortmund, mai bine nu mai fac deplasarea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Bistrița este o echipă care are jucătoare extrem de valoroase. Din păcate echipa noastră a avut lipsuri foarte mari. Rezultatul este meritat pentru Bistrița. Rămâne să ne adunăm și trebuie să remediem problemele care apar de la meci la meci. Dacă o să jucăm așa cu Dortmund, mai bine să nu cheltuim banii pe deplasare. Astăzi nu a mers nimic”, a declarat Bogdan Burcea.

Cristina Zamfir crede că oltencele se vor revanșa în partida cu Dortmund. Handbalista din Bănie spune că nu asta este valoarea Craiovei.

„Din păcate astăzi nu a mers nimic. Nu a mers nici apărarea, nici atacul. Nu am făcut nimic bine. Trebuie să strângem rândurile și să nu mai repetăm greșelile. Nu ne-a ieșit nimic. Toată lumea este supărată. Nu asta este valoarea noastră. Așa este în sport. Astăzi nu am reușit și ne dorim să revenim cu forțe proaspete. Cu siguranță vom arăta altceva cu Dortmund”, a spus Zamfir.

Pentru SCM Craiova urmează un meci în deplasare, în compania formației Gloria Buzău. Partida este programată duminică, 4 noiembrie, de la ora 17:30.

 

Sursă foto: SCM Craiova Oficial

Politica