vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Neatenția l-a costat. Accident cu două victime în Gorj

Un șofer nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a intrat în coliziune cu alt autoturism condus de o femeie de 58 de ani, care se deplasa regulamentar. Bărbatul de 30 de ani, dar și femeia în vârstă de 58 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Accidentul rutier a avut loc în localitatea Drăgoieni, județul Gorj.

Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Gorj, Andrei Lazăr, șoferul este cel vinovat. ”Din cercetările efectuate de polițiști la faţa locului a reieșit faptul că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce staționa cu autoturismul pe DN 67–Drăgoieni, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc și a efectuat manevra de întoarcere într-o zonă marcată cu linie continuă, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 58 de ani, din aceeași localitate, care circula regulamentar în aceeași direcție. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” , a declarat acesta.

De altfel, la fața locului au fost trimise echipaje de la ISU și SAJ, victimele fiind transportate la UPU Târgu-Jiu. “ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs în municipiul Târgu-Jiu, cartierul Drăgoieni. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat că, în urma impactului a două autoturisme, au rezultat două victime, un bărbat și o femeie în vârstă de 58 de ani, care erau conștiente și neîncarcerate”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica