vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj: Ne părăsește Minunea Blondă – un prieten cu totul special

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, își exprimă deplinul regret față de trecerea în neființă a marelui fotbalist Ilie Balaci, fost echipier al Craiovei Maxima și al echipei naționale de fotbal a României:

Am primit cu profundă tristețe vestea plecării dintre noi a unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai țării, Ilie Balaci, o legendă care, prin harul său inegalabil, a avut o contribuție semnificativă la crearea celei mai frumoase echipe a României – Craiova Maxima.

Ne părăsește Minunea Blondă – un prieten cu totul special, un fotbalist stimat și temut de adversarii din teren, dar, deopotrivă, iubit și îndrăgit de suporterii pe care, de-a lungul prolificei sale cariere, i-a bucurat cu talentul său de neîntrecut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Magicianul Maximei – Ilie Balaci – se alătură de astăzi figurilor emblematice ale fotbalului craiovean de care, din păcate, ne-am despărțit mult prea devreme, lăsând tinerelor generații un exemplu de generozitate, seriozitate, virtuozitate, modestie și demnitate.

În numele meu, al conducerii Consiliului Județean şi al întregii comunități doljene, doresc să transmit deplina compasiune și sincere condoleanţe pentru familia îndoliată și pentru toți cei apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“

Politica