miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibalistele de la SCM Craiova se pot desprinde în clasament

Echipa de volei feminin, SCM U Craiova, primește vizita voleibalistelor de la FC Argeș Pitești. Partida se va desfășura în cadrul etapei cu numărul trei din Divizia A2 Vest.
Meciul este programat mâine, de la ora 13:00, în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova. Oltencele ocupă primul loc, cu nouă puncte acumulate, după trei partide disputate. Craiova a jucat un meci în avans, contând pentru etapa a 4-a, din Divizia A2 Vest. Atunci SCMU
Craiova a câștigat cu 3-0 (25-22, 25-20, 25-14) contra formației CSM Sighetul Marmației.
FC Argeș Pitești se clasează pe locul doi și are cinci puncte, după primele două etape. Argeșencele s-au impus cu socrul de 3-2, pe terenul celor de la CSM Sibiu și au câștigat acasă, scor 3-0, contra voleibalistelor de la CSM Timișoara.
După ultima partidă de campionat, antrenorul Craiovei s-a arătat mulțumit de evoluția elevelor sale, mai ales că acestea au disputat trei meciuri în decurs de o săptămână.
„A fost un început de campionat obositor, prin prisma deplasărilor. Am avut parte de un adevărat maraton. Dacă stăm să ne uităm în urmă, fetele au jucat trei meciuri, toate în deplasare, în decursul unei săptămâni. Din fericire echipa noastră a câștigat toate cele trei jocuri cu scorul de 3-0”, a declarat Lucian Zlotea, pentru site-ul oficial al clubului craiovean.
Antrenorul oltencelor speră ca elevele sale să fie susținute din tribune la partida cu FC Argeș. Tehnicianul din Bănie consideră că oaspetele din acest weekend pornesc favorite în fața Craiovei.
„Primul test adevărat îl vom avea sâmbătă, 20 octombrie, la ora 13:00, în compania echipei din Pitești, în primul meci disputat acasă, în Sala “Ion Constantinescu”. Va fi un meci foarte dificil, unde adversarele noastre pornesc favorite. Sperăm să avem și suportul spectatorilor și să reușim să ne mobilizăm îndeajuns și să obținem un rezultat bun. Cu siguranță va fi o partidă bună”, a completat antrenorul Craiovei.

Politica