miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mangia, pe făraș? Rotaru a făcut pressing la un antrenor!

CSU Craiova nu mai impresionează ca joc și nici puncte nu mai strânge. Conducerea vrea să rezolve problema.
Pierderea Supercupei, eliminarea din Europa, fluctuațiile de formă cu jocuri strălucite, iar altele modeste, poziția deloc convingătoare din clasament se numără printre motivele care impun o schimbare la formația craioveană. Cum nu se poate schimba o echipă în ansamblu, cea mai uzitată modificare în fotbal e la nivelul băncii tehnice. Online-ul bucureștean Fanatik.ro anunță că Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, îl consideră pe Mirel Rădoi „o variantă foarte bună pentru „albaștrii” săi după ce Mangia se va despărți de Craiova”. Potrivit sursei menționate, chiar au existat o serie de tatonări la Mirel Rădoi, cu propunerea ca acesta să antreneze formația olteană și tineretul României, refuzate însă de federali.
Rădoi a înregistrat 4 succese din tot atâtea posibile la cârma naționalei de tineret, rezultate care au adus calificarea la Euro 2019, turneu final rezervat reprezentativelor U21.
Naționala mică a impresionat și prin fotbalul electrizant pe care l-a oferit, un astfel de joc fiind dorit și de patronul de la CSU la propria echipă.

Politica